Хорватія Іспанія / Y4 Js6cflaqjcm / Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру:

Хорватія Іспанія / Y4 Js6cflaqjcm / Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру:. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Сауль, 24, асенсіо, 33, л. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія.

Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії.

3gkzum3hdm 9nm
3gkzum3hdm 9nm from s-cdn.sportbox.ru
Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Не проходила так далеко на. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua.

Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5.

Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Сауль, 24, асенсіо, 33, л. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Це був найкращий матч євро! Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії.

Це був найкращий матч євро! Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Не проходила так далеко на. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча.

Lzk Cqbp2lhptm
Lzk Cqbp2lhptm from cdn.livesport.ru
Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі.

Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин.

Сауль, 24, асенсіо, 33, л. Це був найкращий матч євро! На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com.

Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Це був найкращий матч євро! Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57.

Gdlqcrmavo9hrm
Gdlqcrmavo9hrm from sector.depo.ua
Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч.

У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу.

На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Не проходила так далеко на. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook